Ett Kungligt Brittiskt Bröllop – i Kina!

I början av oktober öppnade ett Ritz-Carlton hotell i Tianjin i Kina. Det här hotellet har designats för att likna ett brittiskt palats, med traditionell brittisk arkitektur som påminner om Kensington och Buckingham Palace. Hotellet bemärker sig själv som ett bröllopshotell, och erbjuder ett bröllopspaket som drar inspiration ifrån kungliga ceremonier.

Hotellet är utrustat med en bröllopssalong, där man kan få en detaljerad och skräddarsydd planering för en ceremoni i kunglig lyx. Bara dagen efter att hotellet öppnades hölls ett bröllop i dess salar.

Paret anlände i en Rolls-Royce limousin som hotellet skickat ut för att välkomna dem. Därefter fick bruden och brudgummen kliva i en hästdragen vagn för att paraderas runt i den slottslika byggnadens uppfart, vilket är en av höjdpunkterna i paketet. Vagnen är dessutom tillverkad för att efterlikna den vagn som drog Prins William och Kate under det kungliga bröllopet för två år sedan.

Bröllopsceremonin och middagen hölls i hotellets 1 050 kvm stora ballroom, som är inredd med blommor och grönskande växter för att skapa en pastoral sagoliknande miljö. Rummet är dessutom utrustat med en hiss som klarar av att lyfta in en bil, vilket tillåter brudparet göra en stor entre. Hotellet erbjuder att köra in paret i en Rolls Royce, men det första paret valde att använda en egen klarröd ferrari.

Det här var bara ett utav flera paket som hotellet satt ihop för besökande bröllopspar. Paketen är utformade efter tema, som "Royal Romance", "Timeless Love" och "Love in Bloom". De anpassar också upplevelsen efter parets önskemål för att se till att den blir unik och oförglömlig. Lite som på www.fahlstrom.se som har oförglömliga bröllopsattiraljer på sin sajt.

Ett väldigt spännande koncept som man inte ser allt för mycket av här i väst!