Snart budgethotell i First Choice’s utbud

First Choice håller på att utvidga sitt produktutbud till början av sommaren år  2014. Företaget, som inte tidigare har profilerat sig som ett alternativ för lågpris, har nu valt att lansera ett nytt koncept, meddelar Travel News på sin hemsida i en artikel som är publicerad i slutet av juli.

Den nya varianten kommer att vara en helt ny hotellkedja som ska heta Suneo Club och som kommer att inrikta sig på att främst vara ett alternativ i budgetsegmentet. Ytterligare kommer denna hotellkedja att fokusera på all inclusive, vilket innebär att man som gäst betalar en engångssumma och då får tillgång till både rum, mat och andra faciliteter utan extra kostnader. 

Lanseringen av detta budgetalternativ kommer att göras i samarbete med resekoncernen Thomson. Detta kommer då att bli det första konceptet som är gemensamt över koncerner för TUI Travel. Satsningen kommer att göras i Menorca, Cypern och Turkiet först och främst. Samtliga hotell kommer att vara trestjärniga och fokus kommer att ligga på att skapa ljusa och moderna hotell som har en neutral och enkel inredning.

Johan Lundgren som är vice VD för First Choice säger att detta är ett nyskapande koncept som kommer att passa perfekt för alla typer av resenärer som söker ett lite billigare alternativ. Kvalitet till ett riktigt bra pris är vad som utlovas.

Läs också om andra kvalitetsprodukter:

Rob Engstrom
Jack & Diagon