Uppvisning av stolarna Jack och Diagon

 

World Interior Design Network kan man läsa att den schweizisk-tyske tillverkaren Girsberger kommer att visa upp sina nyligen lanserade, mångsidiga stolar Jack och Diagon vid 2013 års upplaga av ”designjunction” i London. Denna utställning kommer äga rum den 18 - 21 september. Stolarna är designade av Burkhars Vogtherr och bägge dessa stolar har tidigare fått Red Dot utmärkelsen.

Flexibel och mångsidig stol

Diagon kan användas som fåtölj eller till och med som en arbetsstol och har ett utmärkt stöd för svanken. Den har flexibelt monterade ryggar och kan regleras på alla möjliga sätt för att öka komforten. Den har en bas av stål och med lädersäte och om man vill kan man få stolen som stapelbar om det passar bättre.

Design och lyx

Burkhard Vogtherr har också designat stolen Jack som innebär en ny sorts lyx. Själva sitsen kan fås i olika utföranden såsom rostfritt stål, borstad eller polerad. Kontorsstolar behöver inte längre vara tråkiga! Med sin skarpa design är den lämplig för matsalar, styrelserum, konferensrum och mottagningar.

Stolarna kan fås i diverse olika färger och ytbehandlingar. Ryggarna kan anpassas efter vart de ska användas vilket gör det till en ultimat stol för din verksamhet. På hemsidan visas stolarna i fantastiska miljöer och med professionell belysning, vilket så klart förhöjer intrycket av designen. Men det går ju så klart alltid att skaffa riktigt exklusiv belysning även till hemmet. Uttaget.se är en bra svensk resurs för sådant.